top of page

Vrijstaande Villa met 3 Slaapkamers

Villa - No14

Rojales

Alicante

Ytong Logo.jpg
360.gif

450.000€

Ref:

MCBV-2255

video.webp
For Sale Background.jpg

Te Koop

Deze moderne nieuwbouw villa met 3 slaapkamers, 3 badkamers en een apart toilet is gelegen in Rojales, op een privé perceel van 260m² met een privé zwembad van 9 x 3m, een privé tuin en een off-road parkeerplaats.

De villa is zorgvuldig ontworpen om het gebruik van open ruimte en licht te omvatten om een ​​authentieke mediterrane woonervaring te bieden. Met een hoge plafond boven het eetgedeelte dat zorgt voor een ruime en lichte omgeving, en met alle woonruimtes verdeeld over twee verdiepingen, biedt de villa een zeer royale vloeroppervlakte van 131 m².

Op de begane grond is een grote open ingerichte keuken met een ruime woon/eetkamer. Er is een tweepersoonsslaapkamer met inloopkasten met schuifdeuren, planken, lades en hangrails. Het heeft een ensuite badkamer met inloopdouche, een toilet, een badmeubel met wastafel en een wandspiegel met verlichting. Er is een apart toilet op de begane grond met een badmeubel, wastafel en een wandspiegel met verlichting en ook een aparte meterkast waar de warmwaterboiler is geplaatst.

Op de eerste verdieping zijn 2 tweepersoonsslaapkamers, 2 badkamers, een overloop met uitzicht op het eetgedeelte en een buitenterras.
Slaapkamer 2 heeft inloopkasten met schuifdeuren, planken, lades en hangrails. De ensuite badkamer heeft een inloopdouche, een toilet, een badmeubel met wastafel en een wandspiegel met verlichting.
Slaapkamer 3 heeft ingebouwde kleerkasten met planken, lades en hangrails. De ensuite badkamer heeft een inloopdouche, een toilet, een badmeubel met wastafel en een wandspiegel met verlichting.

Het zonneterras op de eerste verdieping van 13 m² is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het prachtige mediterrane weer en het fantastische uitzicht.

Een dakterras met een buitentrap is exclusief-optionele extra.
Pre- installatie voor airco (A/C unit is niet inbegrepen).

Eigendom info

Bouwjaar:

2023

E.P.C:

Slaapkamers:

Badkamers:

In Afwachting

3

3

Locatie:

Kust

Uitzicht:

Panoramisch

Luchthaven:

37

km

Strand:

7

km

Parking:

Op Perceel

Golf :

2

km

Opp Woning:

131

m² 

Air-con:

Pre-installatie

Tuin:

Privaat

Opp Terrein:

260

m² 

Zwembad:

Privaat Zwembad

Vergelijkbare instapklare woningen
paragliding.jpeg
Appartement met 3 Slaapkamers
Orihuela Ciudad

185.950€

paragliding.jpeg
Appartement met 2 Slaapkamers
Lo Crispin

199.900€

paragliding.jpeg
Appartement met 2 Slaapkamers
Los Balcones

230.900€

paragliding.jpeg
Appartement met 3 Slaapkamers
Orihuela Costa

346.000€

Vorige