Appartement met 2 Slaapkamers

224.900€

Torrevieja

Alicante

Ref: 

MCBV-2085

Dit nieuwbouw appartement is gelegen in een nieuwe urbanisatie van 98 appartementen, met 2 gemeenschappelijke zwembaden en gemeenschappelijke tuinen. Het appartement op de begane grond heeft een eigen tuin, 2 slaapkamers en 2 badkamers.
De hier opgenomen foto's tonen een typische indeling van een appartement op de begane grond, met een tuin, een terras, 2 slaapkamers en 2 badkamers. De voordeur leidt naar de open woon / eetkamer met een volledig ingerichte keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het achterterras. De hoofdslaapkamer heeft ingebouwde kasten met planken, lades en kledingroedes. Verder is er een ensuite badkamer met inloopdouche, toilet, badmeubel met wastafel en vloerverwarming. Vanuit de hoofdslaapkamer is er toegang tot het terras. Vanuit de hal is er de familiebadkamer welke is voorzien van een inloopdouche, toilet, badmeubel met wastafel en vloerverwarming. Slaapkamer twee heeft ingebouwde kasten met planken, lades en ophangrails. De slaapkamer heeft ook toegang tot de buitentuin/terras.
Er zijn nog maar twee appartementen op de begane grond ter beschikking in deze nieuwe urbanisatie.

 
 
luxury-villas-in-Marbella-infinity-view.jpg

Meer informatie nodig?

Contacteer Ons

* Vereist veld

arrow&v

Bedankt voor je bericht !

Ref: 

MCBV-2085

Untitled.png

Alle getoonde details, foto’s, videos en prijzen zijn louter indicatief en vormen geen basis voor een eventueel contract. Tenzij anders vermeld, zijn de prijzen exclusief IVA / BTW, servicekosten, registratie en juridische kosten. Woningen worden ongemeubileerd verkocht, tenzij anders vermeld.