Appartement met 2 Slaapkamers

179.000€

Villamartin

Alicante

Ref: 

MCBV-2134

Een modern appartement op de eerste verdieping met een vloeroppervlakte van 72m² bestaande uit 2 tweepersoonskamers met inbouwkasten, twee badkamers (1 ensuite bij de hoofdslaapkamer), een geïntegreerde keuken en een open woon-/eetkamer. Vanuit de woonkamer is er een terras van 11 m² met uitzicht op het zwembad en de tuinen.
Ook is er een gemeenschappelijk zwembad voor bewoners, aangelegde tuinen, een kinderspeelplaats en een barbecuezone. Er is een parkeerplaats voor elk appartement. Er zijn andere appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers beschikbaar op de begane grond, tweede en derde verdieping. Prijzen variëren afhankelijk van grootte en locatie. Vragen hierover altijd welkom. De appartementen op de begane grond hebben een tuin. De appartementen op de derde verdieping hebben elk een eigen daksolarium .
De locatie van dit nieuw project ligt op slechts een paar minuten van de blauwe vlag-stranden van Orihuela Costa, zeer dichtbij enkele van de beste recreatiegebieden in de regio, op slechts vier kilometer van het winkelcentrum La Zenia Boulevard en op slechts 1 km van de beroemde golfbaan van Villamartin.

 
 
luxury-villas-in-Marbella-infinity-view.jpg

Meer informatie nodig?

Contacteer Ons

* Vereist veld

arrow&v

Bedankt voor je bericht !

Ref: 

MCBV-2134

Untitled.png

Alle getoonde details, foto’s, videos en prijzen zijn louter indicatief en vormen geen basis voor een eventueel contract. Tenzij anders vermeld, zijn de prijzen exclusief IVA / BTW, servicekosten, registratie en juridische kosten. Woningen worden ongemeubileerd verkocht, tenzij anders vermeld.