Appartement met 3 Slaapkamers

275.000€

San Miguel de Salinas

Alicante

Ref: 

MCBV-2155

Een modern appartement op de eerste verdieping met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een daksolarium . Het appartement heeft een vloeroppervlakte van 92m² met een grote open woonkamer / eetkamer en keuken. De hoofdslaapkamer heeft ingebouwde kasten met legboorden, een hangroede en ingebouwde lades. Het heeft een ensuite badkamer met inloopdouche, toilet, badmeubel met wastafel en vloerverwarming. Slaapkamer 2 heeft ingebouwde kasten met legboorden, kledingroede en ingebouwde lades. Slaapkamer 3 heeft ingebouwde kasten met legboorden, kledingroede en ingebouwde lades. De familiebadkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, badmeubel met wastafel en vloerverwarming. Er zijn voorgeïnstalleerde kabelgoten en ventilatieopeningen door het hele appartement voor airconditioning.
De woning heeft een eigen dakterras van 77m² met prachtig panoramisch uitzicht. Alle bewoners hebben toegang tot het gemeenschappelijke zwembad en de gemeenschappelijke tuinen.

 
 
luxury-villas-in-Marbella-infinity-view.jpg

Meer informatie nodig?

Contacteer Ons

* Vereist veld

arrow&v

Bedankt voor je bericht !

Ref: 

MCBV-2155

Untitled.png

Alle getoonde details, foto’s, videos en prijzen zijn louter indicatief en vormen geen basis voor een eventueel contract. Tenzij anders vermeld, zijn de prijzen exclusief IVA / BTW, servicekosten, registratie en juridische kosten. Woningen worden ongemeubileerd verkocht, tenzij anders vermeld.