Vrijstaande Villa met 3 Slaapkamers

399.999€

Los Montesinos

Alicante

Ref: 

MCBV-2201

Dit is een moderne vrijstaande villa op een nieuw complex met 10 andere villa's. U beschikt over een privé zwembad met terras, een buitendouche, een eigen tuin met parkeerplaats voor één auto en een oplaadpunt voor een elektrische auto.
De begane grond van de villa bestaat uit een tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde kasten met planken, lades, ophangrails en led-verlichting. De familiebadkamer is voorzien van een inloopdouche, een toilet, een badmeubel met wastafel, spiegel met verlichting en vloerverwarming. Er is een open, volledig ingerichte keuken met uitzicht op de open woon-/eetkamer met ramen van volledige hoogte waardoor de kamers licht en comfortabel zijn.
De trap brengt u naar de galerij op de eerste verdieping die uitkijkt op de woon-/eetkamer. Er zijn twee tweepersoonsslaapkamers met ingebouwde kasten met planken, lades, kledingroedes en led-verlichting. Beide slaapkamers op de eerste verdieping hebben een eigen badkamer ensuite, elk voorzien van een inloopdouche, een toilet, een badmeubel met wastafel, spiegel met verlichting en vloerverwarming. Er zijn trappen vanaf de galerij op de eerste verdieping die leiden naar het ruime solarium op het dak met een prachtig uitzicht op de omliggende gebieden.

Er is pre-installatie van A / C-kanalen door de hele villa. (A/C unit is niet inbegrepen).
+ Aerothermische boiler van 200 liter
+ Video intercomsysteem
+ Alle elektrische zonwering
+ Pre-installatie voor gemotoriseerde gordijnen in raammodellen met dubbele hoogte (in woonkamer).

Afgewerkte kelder is optioneel en is niet inbegrepen in de prijs.

 
 
luxury-villas-in-Marbella-infinity-view.jpg

Meer informatie nodig?

Contacteer Ons

* Vereist veld

arrow&v

Bedankt voor je bericht !

Ref: 

MCBV-2201

Untitled.png

Alle getoonde details, foto’s, videos en prijzen zijn louter indicatief en vormen geen basis voor een eventueel contract. Tenzij anders vermeld, zijn de prijzen exclusief IVA / BTW, servicekosten, registratie en juridische kosten. Woningen worden ongemeubileerd verkocht, tenzij anders vermeld.