Vrijstaande Villa met 3 Slaapkamers

425.000€

Algorfa

Alicante

Ref: 

MCBV-2124

Deze moderne villa heeft een totale oppervlakte van 123m² en is voorzien van 3 tweepersoonsslaapkamers, 3 ensuite badkamers en een apart gastentoilet. Het perceel is 236m² groot en heeft een volledig omheinde privé tuin, een parkeerplaats, zwembad van 6m x 3m en een zonneterras. Binnen in de villa op de begane grond is een open volledig ingerichte keuken, een wasruimte, een open lounge / eetkamer, een gastentoilet, een tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde kleerkasten en een ensuite badkamer met vloerverwarming. Op de eerste verdieping zijn 2 tweepersoonsslaapkamers met inbouwkasten en elk een ensuite badkamer met vloerverwarming. Beide slaapkamers hebben toegang tot het terras op de eerste verdieping van 16m² dat uitkijkt over het zwembad.
Deze villa's worden pas gebouwd vanwege de mogelijkheden van uw voorkeur zodanig u nog de keuze heeft, een afgewerkte onderbouw met 2 extra tweepersoons slaapkamers, een extra badkamer en/of extra en/of woonkamer/garage. Er zijn ook andere extra opties beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

 
 
luxury-villas-in-Marbella-infinity-view.jpg

Meer informatie nodig?

Contacteer Ons

* Vereist veld

arrow&v

Bedankt voor je bericht !

Ref: 

MCBV-2124

Untitled.png

Alle getoonde details, foto’s, videos en prijzen zijn louter indicatief en vormen geen basis voor een eventueel contract. Tenzij anders vermeld, zijn de prijzen exclusief IVA / BTW, servicekosten, registratie en juridische kosten. Woningen worden ongemeubileerd verkocht, tenzij anders vermeld.