top of page
arrow left.png
share arrow.png

449.000€

Vrijstaande Villa

Villa - No.23

Algorfa

Alicante

Vrijstaande Villa

Deel mij

Threads Logo
Facebook Logo
Tumblr Logo
Pinterest Logo
Whatsapp Logo
Messenger Logo
Email Logo

Algorfa

449.000€

Virtual Tour

Ref:

MCBV-2124

video.webp
For Sale Background.jpg

Te Koop

OPLEVERING DECEMBER 2023!!!!

Deze moderne villa is gelegen op een perceel van 272 m² met een volledig omheinde tuin, een zwembad van 6 x 3 m, een parkeerplaats en een zonneterras. De villa heeft een vloeroppervlakte van 123m² en een volledig afgewerkte onderbouw van 75 m² en beschikt over 5 slaapkamers, 4 badkamers en een apart gastentoilet.

Op de begane grond is een open volledig ingerichte keuken, een aparte wasruimte, een open woon / eetkamer, een apart toilet. De slaapkamer heeft een inbouwkast met lades, planken en hangrails. De ensuite badkamer is voorzien van vloerverwarming, een inloopdouche, een toilet, een badmeubel met wastafel en een spiegel met verlichting.

Op de eerste verdieping zijn twee tweepersoonsslaapkamers. Elke slaapkamer heeft een inbouwkast met lades, planken en hangrails, plus een eigen badkamer met vloerverwarming, een inloopdouche, een toilet, een badmeubel met wastafel en een spiegel met verlichting. De slaapkamers hebben toegang tot het terras van 16m² op de eerste verdieping dat uitkijkt op het zwembad. Er is pre-installatie voor airconditioning in alle kamers (AC-units zijn niet inbegrepen).INCLUSIEF DE PRIJS:
Een volledig afgewerkte onderbouw van 75 m² met een tweede woonkamer, twee tweepersoonsslaapkamers met ingebouwde kleerkasten, lades, planken en hangrails, plus een badkamer met inloopdouche, een toilet, een badmeubel met wastafel en een spiegel met verlichting.

Eigendom info

Bouwjaar:

E.P.C:

2022-23

A - EPC Rating

In Afwachting

Locatie:

Binnenland

Luchthaven:

56

km

Uitzicht:

Platteland

Strand:

20

km

Slaapkamers:

5

Parking:

Golf :

Op Perceel

3

km

Badkamers:

4

Opp Woning:

123

m² 

Air-con:

Pre-installatie

Tuin:

Privaat

Opp Terrein:

272

m² 

Zwembad:

Privaat Zwembad

Vergelijkbare eigendommen

Vorige

Volgende

Meer informatie nodig?

Untitled.png

* Vereist veld

Contacteer Ons
arrow&v

Bedankt voor je bericht !

Ref:

MCBV-2124

Algorfa

Google Maps

DE KAART TOONT ​​DE LOKALE GEBIEDEN EN NIET DE EXACTE LOCATIE VAN DE WONING

mail icon.png

Alle getoonde details, foto’s, videos en prijzen zijn louter indicatief en vormen geen basis voor een eventueel contract. Tenzij anders vermeld, zijn de prijzen exclusief IVA / BTW, servicekosten, registratie en juridische kosten. Woningen worden ongemeubileerd verkocht, tenzij anders vermeld.

back to top of page arrow
Top of page arrow
bottom of page