top of page
arrow left.png
share arrow.png

239.000€

Geschakelde Woning

No.11

Daya Nueva

Alicante

Geschakelde Woning

Deel mij

Threads Logo
Facebook Logo
twitter new logo.jpeg
Pinterest Logo
Whatsapp Logo
Messenger Logo
Email Logo

Daya Nueva

239.000€

Virtual Tour

Ref:

MCBV-2191

video.webp
For Sale Background.jpg

Te Koop

Deze moderne geschakelde nieuwbouw bungalow heeft een totale vloeroppervlakte van 86m². De woning is gelegen op een perceel van 153m² met een eigen privé zwembad van 2,5 x 4 m, een terras en een eigen parkeerplaats.

De woning heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers allemaal gelijkvloers. Er is een open woon-eetkamer en ingerichte keuken en heeft een hoog plafond over de volledige hoogte en schuifdeuren die directe toegang geven tot het zonneterras en het zwembad. De hoofdslaapkamer heeft ingebouwde kasten en een ensuite badkamer met inloopdouche, toilet, badmeubel met wastafel en een spiegel met verlichting. De familiebadkamer heeft een inloopdouche, toilet, badmeubel met wastafel en een spiegel met verlichting. Slaapkamer twee heeft ingebouwde kasten en openslaande deuren naar een omheind terras. Vanaf het terras is er een trap naar het split-level solarium en vervolgens een trap naar het dakterras.

Daya Nueva is een klein stadje in de regio Vega Baja, 10 minuten landinwaarts van het strand van Guardamar, in de provincie Alicante. Daya Nueva is een rustige plek en wordt omgeven door sinaasappel- en citroenboomgaarden.

Daya Nueva beschikt over verschillende bars, restaurants en een verscheidenheid aan winkels, banken, een supermarkt en een basisschool.

Een groot deel van de populariteit van Daya Nueva ligt in het vermogen om de traditionele Spaanse dorpssfeer moeiteloos te combineren met een moderne stad. De lokale inwoners zijn erg vriendelijk en verwelkomen actief de internationale gemeenschap die van Daya Nueva hun thuis in Spanje maakt.

Eigendom info

Bouwjaar:

E.P.C:

2022

A - EPC Rating

In Afwachting

Locatie:

Kust

Luchthaven:

40

km

Uitzicht:

Tuin

Strand:

12

km

Slaapkamers:

2

Parking:

Golf :

Op Perceel

9

km

Badkamers:

2

Opp Woning:

86

m² 

Air-con:

Pre-installatie

Tuin:

Privaat

Opp Terrein:

153

m² 

Zwembad:

Privaat Zwembad

Vergelijkbare eigendommen

Vorige

Volgende

Meer informatie nodig?

Untitled.png

* Vereist veld

Contacteer Ons

Bedankt voor je bericht !

Ref:

MCBV-2191

Daya Nueva

Google Maps

DE KAART TOONT ​​DE LOKALE GEBIEDEN EN NIET DE EXACTE LOCATIE VAN DE WONING

mail icon.png
back to top of page arrow

Alle getoonde details, foto’s, videos en prijzen zijn louter indicatief en vormen geen basis voor een eventueel contract. Tenzij anders vermeld, zijn de prijzen exclusief IVA / BTW, servicekosten, registratie en juridische kosten. Woningen worden ongemeubileerd verkocht, tenzij anders vermeld.

Top of page arrow
bottom of page