top of page
arrow left.png
share arrow.png

Appartement

Eerste verdieping - No.52

Orihuela

Alicante

225.900€

Appartement

Facebook Share Icon
Twitter Share Icon
Tumblr Share Icon

Eerste verdieping - No.52

Pinterest Share Icon
Whatsapp Share Icon
Messenger Share Icon
Email Share Icon

Orihuela

225.900€

360.gif

Ref:

MCBV-2219

video.webp
For Sale Background.jpg

Te Koop

Dit nieuwbouw appartement op de eerste verdieping maakt deel uit van een exclusief wooncomplex van 52 moderne appartementen, gelegen in Orihuela.
Het ruime appartement bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers (1 ensuite), een open ingerichte keuken en een open woon/ eetkamer. Alle kamers zijn gelijkvloers.
Slaapkamer één heeft ingebouwde kasten met schuifdeuren, ingebouwde lades, planken en ophangrails. Het heeft een ensuite badkamer met een inloopdouche, een toilet, een badmeubel met wastafel en een spiegel met verlichting.
Slaapkamers twee en drie hebben ingebouwde kasten met schuifdeuren, ingebouwde lades, planken en ophangrails. Er is een familiebadkamer met een inloopdouche, een toilet, een badmeubel met wastafel en een spiegel met verlichting.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot een eigen zonneterras met uitzicht op de gemeenschappelijke tuinen en zwembaden. Er zijn trappen vanaf het zonneterras die leiden naar het privé solarium op het dak waar een douche en een wastafel zijn geïnstalleerd. Een ideale ruimte waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht en het heerlijke weer.
Per appartement wordt een eigen parkeerplaats toegewezen, deze is in de prijs inbegrepen.
Er zijn gemeenschappelijke tuinen en zwembaden, chill-out ruimtes om te genieten van het heerlijke klimaat van de Costa Blanca, evenals geweldige speelplaatsen voor de kinderen. Dit alles is ingesloten in een resort dat zorgvuldig is ontworpen met het oog op uw comfort en veiligheid.
Op dit wooncomplex zijn nog andere nieuwbouw appartementen te koop. Er zijn appartementen op de begane grond met een eigen tuin en er zijn appartementen op de eerste verdieping met een eigen solarium op het dak. Een selectie van 2 of 3 slaapkamers met 2 badkamers is beschikbaar vanaf € 169.900.
Een ideale investering voor verhuur, vakantiehuizen of om te wonen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Eigendom info

Bouwjaar:

E.P.C:

Slaapkamers:

2022-23

In Afwachting

3

Locatie:

Binnenland

Uitzicht:

Tuinen

Parking:

Privaat

Luchthaven:

59

km

Strand:

20

km

Golf :

2

km

Badkamers:

2

Opp Woning:

85

m² 

Tuin:

Gemeenschappelijk

Opp Terrein:

81

m² 

Air-con:

Pre-installatie

Zwembad:

Gemeenschappelijk

Vergelijkbare eigendommen

MCBV-2102

Appartement

Orihuela Ciudad

185.950€

MCBV-2077

Appartement

Orihuela Costa

234.000€

MCBV-2251

Appartement

Los Alcázares

240.000€

MCBV-2249

Appartement

Los Alcázares

242.000€

Vorige

Volgende

Meer informatie nodig?

Untitled.png

* Vereist veld

Contacteer Ons
arrow&v

Bedankt voor je bericht !

Ref:

MCBV-2219

Orihuela

Google Maps

DE KAART TOONT ​​DE LOKALE GEBIEDEN EN NIET DE EXACTE LOCATIE VAN DE WONING

mail icon.png

Alle getoonde details, foto’s, videos en prijzen zijn louter indicatief en vormen geen basis voor een eventueel contract. Tenzij anders vermeld, zijn de prijzen exclusief IVA / BTW, servicekosten, registratie en juridische kosten. Woningen worden ongemeubileerd verkocht, tenzij anders vermeld.

back to top of page arrow
Top of page arrow