top of page

Vrijstaande Villa met 3 Slaapkamers

Los Montesinos

370.400€

Bed 3.png

3

R (1) (1).png

55

Beach-512.webp

13

POOL

Privaat Zwembad

bathroom_897733.png

2

Golfer.png

4

197

M2 Area.png

Opp. Terrein

112

M2 House.png

Opp. Woning

MCBV-2150

Logo 2 PNG.png

OPLEVERINGSDATUM APRIL 2024!!!!

We zijn verheugd om deze prachtige nieuwbouw vrijstaande villa aan te bieden in Res. Alba Salina, Fase V, Los Montesinos.

De opp. van de woning is 112m² groot en bestaat uit 3 slaapkamers met ingebouwde kasten , laden en hangbalken. Er zijn 2 badkamers die zijn uitgerust met vloerverwarming, douche schermen en badkamerkasten met spiegel en verlichting. Er is een apart toilet, een lounge/eetkamer en een open keuken met een inzetkoelkast, afzuigkap, kookplaat, oven, wasmachine en vaatwasser.

De ramen zijn allemaal voorzien van 'Guardian Sun®' glas en elektrische aluminium rolluiken. De toegangsdeur heeft 6 ankerpunten voor extra veiligheid. Airconditioning leidingen en aansluitingen zijn vooraf geïnstalleerd in het huis.

Het perceel is 197m² en heeft een toegangspoort, een parkeerplaats, een voorgeplaatst oplaadpunt voor elektrische auto's, een eigen tuin, en een terras. En een prachtig dakterras om te ontspannen.

De locatie van deze villa ligt op slechts 200 m van lokale restaurants, bars en supermarkt. Perfecte locatie voor zowel permanente bewoners als vakantiegangers. Op slechts een paar minuten rijden van de beste stranden, golfbanen, jachthavens, winkelcentra en recreatiegebieden.

bottom of page