top of page

Geschakelde Woning met 2 Slaapkamers

Daya Nueva

239.000€

Bed 3.png

2

R (1) (1).png

40

Beach-512.webp

12

POOL

Privaat Zwembad

bathroom_897733.png

2

Golfer.png

9

153

M2 Area.png

Opp. Terrein

86

M2 House.png

Opp. Woning

MCBV-2191

Logo 2 PNG.png

Deze moderne geschakelde nieuwbouw bungalow heeft een totale vloeroppervlakte van 86m². De woning is gelegen op een perceel van 153m² met een eigen privé zwembad van 2,5 x 4 m, een terras en een eigen parkeerplaats.

De woning heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers allemaal gelijkvloers. Er is een open woon-eetkamer en ingerichte keuken en heeft een hoog plafond over de volledige hoogte en schuifdeuren die directe toegang geven tot het zonneterras en het zwembad. De hoofdslaapkamer heeft ingebouwde kasten en een ensuite badkamer met inloopdouche, toilet, badmeubel met wastafel en een spiegel met verlichting. De familiebadkamer heeft een inloopdouche, toilet, badmeubel met wastafel en een spiegel met verlichting. Slaapkamer twee heeft ingebouwde kasten en openslaande deuren naar een omheind terras. Vanaf het terras is er een trap naar het split-level solarium en vervolgens een trap naar het dakterras.

Daya Nueva is een klein stadje in de regio Vega Baja, 10 minuten landinwaarts van het strand van Guardamar, in de provincie Alicante. Daya Nueva is een rustige plek en wordt omgeven door sinaasappel- en citroenboomgaarden.

Daya Nueva beschikt over verschillende bars, restaurants en een verscheidenheid aan winkels, banken, een supermarkt en een basisschool.

Een groot deel van de populariteit van Daya Nueva ligt in het vermogen om de traditionele Spaanse dorpssfeer moeiteloos te combineren met een moderne stad. De lokale inwoners zijn erg vriendelijk en verwelkomen actief de internationale gemeenschap die van Daya Nueva hun thuis in Spanje maakt.

bottom of page